Trenutno razprodane vstopnice

Poznate tisto, ko se polni navdušenja spravite kupiti karto za koncert svojega priljubljenega benda, nato pa ugotovite, da so ostali le še najcenejši sedeži, ker so boljše kategorije razprodane? No, trenutno razprodane.

Prodajalci vstopnic sicer nadvse radi zagovarjajo organizatorje, češ da gre za spremembe, ki jih produkcijska ekipa sprejme po začetku turneje. Kar mi za določene sektorje ni čisto logično, še manj pa za stojišča, kjer česa drugega razen mešalne mize, ograj in varnostnikov še nisem videl. Razen, če se organizator po razprodanem parterju odloči, da dodatno zasluži in kot sardele natlači še nekaj sto obiskovalcev. To bi pojasnilo neznosno gnečo na nekaterih koncertih.

Sicer pa so to isti ljudje, ki zaradi slabe prodaje odpovedane koncerte opravičujejo s “tehničnimi težavami”, zato res ne bi bil presenečen, če s takimi poceni triki pospešujejo prodajo in se poizkušajo znebiti najslabših kart.

Kakorkoli, trenutno razprodane vstopnice so nadloga, ker me pahnejo v dilemo. Naj kupim tiste slabše ali počakam, da se boljše kategorije morda sprostijo? Naj odštejem še par dodatnih evrov za nastop v tujini ali raje ostanem kar doma in sploh nikamor ne grem? Either way, screw them!

  • Share/Bookmark

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !